Jsme kávová laboratoř

Objevujte s námi chutě a tajemství přípravy filtrované kávy.

Netradiční zážitkové místo, kávový bar, obchod s čerstvě praženou kávou. Vydejme se společně na dobrodružnou cestu v objevování tajemství chutí a přípravy filtrované kávy. Kávu vás naučím nejen pít, ale i připravovat.

Jako malé dítě se těším na každou novou zásilku s novými kávami, kterou z pražírny dostanu. Mám ráda tu čerstvou vůni, která se z krabice line a nemůžu se dočkat až otevřu první sáček, připravím si kávu a začnu ji poznávat. Objevovat její charakter, její chuť.

Tak moc mě to baví, že vám stejnou radost chci dopřát také, sdílet ji společně s vámi. Proto jsem vymyslela Zápisník kávového laboranta a s ním i Kávové předplatné. Každý měsíc se tak můžeme těšit společně z nové objevené chuti kávy.

Příběh laboratoře
a jejího [ne]zodpovědného vědátora

Jsem laborantem své laboratoře. Nadšenec, který věří, že vytrvalostí dokáže z neexistujícího udělat existující. Bývá pár nevydařených pokusů, možná mi občas něco i bouchne nebo zhořkne v puse, ale i to k laborování patří a mě to baví.

Ale ze všeho nejvíc mě baví povídat si s vámi a dělat vám den hezčím dobrou kávou, kterou vám sama připravím nebo i kávou, kterou si pak doma připravíte sami.

KOFILAB Interiér

Mám dobrou zprávu pro konzervativnější návštěvníky, mezi něž patřím i já.
Až na pár kosmetických úprav jsme hotovi a připraveni věnovat se s maximální pozorností přípravě dechberoucí kávy :-)

KOFILAB - Příběh 01

Kofi Lab Bar

Zastavte se u nás. Přijďte mi říct, co máte rádi, co preferujete a já vám podle toho vyberu a připravím kávu, která vás u nás posadí na židli.

KOFILAB - Příběh 02

Kofi Lab Expedice

Překvapovat vás. Hrát si. To je to oč tu běží. Přinášet netradiční kávové zážitky a obšťastňovat vaše chuťové smysly. Každý měsíc originálně představíme novou kávu.

KOFILAB - Příběh 03

Kofi Lab Talk

To co kávu dělá chutnější, jsou lidé se kterými se pije. To dobře vím, proto se budu snažit seznamovat vás se zajímavými lidmi. Každý měsíc pro vás připravím večer s jedním takovým.

Závislost na kávě doporučuje
5 z 5 kafařů

Jsme výběrová čerstvě pražená káva pocházející z rodinných farem z různých koutů světa a pražená v německé pražírně Supremo.

Do obchodu